De eenzame Jacob (KCW F14 #2)

Het zou een mooie titel voor een kinderverhaal zijn niet? Verder gaat de link met het KCW ‘Storybook’ thema niet vrees ik… ik zei het al, thema’s zijn niet echt aan mij besteed. Ik probeerde deze week wel elke dag minstens één uur te naaien voor de kinderen, maar het is me niet altijd gelukt. Helaas.

Net nu heel blogland in de ban is van Cisse, naaide ik wel EINDELIJK een Jacob voor mijn Viktor.

IMG_5369

Lees verder

Behind the scenes #1

Vorige week maakte ik goede voornemens. Een beetje uitrusten en eindelijk weer achter mijn naaimachine kruipen. Er kwam van beide niet veel in huis…

De timing van mijn kinderen was perfect. Ziek. Thuis. Lastig. Het hangt nog altijd een beetje in hun lijf. En in het mijne.

10727732_1479534272323017_846392186_n

Maar… het was ook de eerste week van de webshop. En dat was geweldig!

Lees verder

Een geboorte!

Nu verwacht u misschien schattige geboortegeschenkjes of ubercute babyfoto’s… Nee, niets van dat! Gisteren lanceerde ik eindelijk mijn webshop!

Ok, absoluut niet te vergelijken met de geboortes van mijn kinderen, maar toch:

– Het koste me ongeveer evenveel maanden aan ‘voorbereiding’ als een zwangerschap. Dat lag grotendeels aan mijn eindeloos getwijfel, gepieker en gecijfer. Echt, het aantal excel files dat ik heb gevuld met saaie cijfers en berekeningen, u wilt het niet weten! Al meteen één van de minder sexy kantjes van het ondernemerschap.

read more