De favorieten van Annick

Vorige week ging Annick aan de slag met een stofje uit de webshop. Het prachtige resultaat vind je hier. Ik kreeg zelfs een virtueel bloemetje van haar mooie dochter, hoe lief is dat!

blog3

Annick gebruikte de prachtige Painting Morale van April Rhodes voor Art Gallery. Ze werkte af met een stukje Cotton Couture Amber.

Naast deze pareltjes, koos ze nog tien andere favoriete stofjes uit. Nog tot en met zondag kan je deze kopen met 10% korting!

Bedankt Annick!

De favorieten van Laurence + winnaars, véél winnaars

Ok, ik vroeg om verjaardagswensen, maar dat die zo talrijk en vaak zo mooi zouden zijn, had ik toch niet zien aankomen. Het ging recht naar mijn hart en mijn hart had het net nodig, kwam dat goed uit! Ik zou iedereen blij willen maken met een pakketje, maar helaas… ik heb er maar drie. Gelukkig moest ik niet zelf kiezen en kon ik het lot zijn werk laten doen. Bij deze:

Lees verder

1 jaar Petite Couture

Hoera!! Vandaag bestaat de webshop precies 1 jaar en dat wil ik graag met jullie vieren! Een verjaardag zou geen echte verjaardag zijn zonder cadeautjes niet waar?! Dankzij een paar geweldige sponsors kan ik drie pakketjes weggeven. En er is meer, veel meer… lees dus zeker even door!

Lees verder