Petite Couture Creators: meet Nicky!

Vorige week vertelde ik al dat een paar creatieve talenten hun kunnen hier af en toe willen tonen. Happy me! Vandaag stel ik je graag de eerste Petite Couture Creator voor: Nicky Heyvaert. Haar blog Mix it – Make it ken je vast al, maar als je Nicky zelf wat beter wil leren kennen, moet je zeker verder lezen! Volg haar ook op instagram, het is een account waar je vrolijk van wordt!

Nicky

Lees verder

Stilte… voor de storm?

Auw, het laatste berichtje hier dateert maar liefst van februari! Als je weet dat inspireren van bij het prille begin van Petite Couture één van de kernwaarden moest worden, dan kan je wel raden hoe gefrustreerd ik al geweest ben over de regelmaat waarmee er hier berichtjes verschijnen…

De oorzaak is overduidelijk: een gebrek aan persoonlijke naaitijd. Mijn naaitijd bleek omgekeerd evenredig aan de hoeveelheid stof die hier door de voordeur rolde, echt waar! Niet alleen omdat er hier hard gewerkt wordt, maar ook omdat er een paar andere activiteiten mijn vrije uurtjes kwamen bevolken. Vandaag heb ik goed nieuws voor wie toch nog op zijn dosis inspiratie zit te wachten!

read more