Winnaar verjaardagsactie

Jullie hadden nog een winnaar van mij tegoed! Het had wat voeten in de aarde, ik werd afgeleid door de commentaren. Petite Couture heeft de beste klanten, echt waar. Dank je wel voor de mooie woorden!

Ik telde 88 reacties en liet random.org zijn werk doen.

winnaar

Ik zocht even voor jullie uit wie nummertje 31 nu precies is en – tromgeroffel – Sarah van Petit Biscuit wint het pakket! Stuur even een mailtje Sarah en dan komen ze snel je richting uit!

winnaar2

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kan nog steeds deelnemen aan de #2YPetiteCouture maand en zo een bon t.w.v. €35 winnen. Lees hier nog even na wat je moet doen, het is heel eenvoudig – echt! Ik duim!

read more

2Y Petite Couture: feest!

Vandaag is het exact twee jaar geleden dat Petite Couture haar virtuele deuren opende! Na het persoonlijke verhaal vond ik een persoonlijk cadeautje wel gepast. Er kwamen de voorbije jaren pareltjes van stoffen voorbij en ik kon niet altijd weerstaan. Hier en daar legde ik een stukje aan de kant. Ik dook in die stapel en haalde er een paar weer uit. Speciaal voor jou!

2y-petite-couture-give-away

Lees verder

Tutorial: zo maak je een paraplu

Toen Marleen haar plan voor haar volgende Petite Couture Creator post uit de doeken deed, viel ik bijna van mijn stoel. Of ze een paraplu zou maken en daar meteen ook een handleiding bij zou schrijven? Say what?? Qua originaliteit kan het tellen én nog perfect getimed ook. De eerste regenbuitjes hangen immers in de lucht. Als uw kinderen even verzot zijn op paraplu’s als die van haar én die van mij, dan is dit alvast een perfect projectje voor het najaar!

img_4295

Lees verder

2Y Petite Couture

Binnen een paar dagen viert Petite Couture haar tweede verjaardag! In het prille begin kon je hier af en toe een persoonlijker verhaal lezen, maar dat verminderde naarmate Petite Couture groeide. Jullie zijn wel geïnteresseerd in mooie stoffen en een portie inspiratie, maar niet noodzakelijk in mijn persoonlijke zieleroerselen. Toch? Bij verjaardagen maak ik graag een uitzondering. Ik wil wel eens delen hoe ik de afgelopen jaren achter de schermen ervaarde en waar ik in de toekomst naartoe wil.

trust-your-gut

read more