2Y Petite Couture: feest!

Vandaag is het exact twee jaar geleden dat Petite Couture haar virtuele deuren opende! Na het persoonlijke verhaal vond ik een persoonlijk cadeautje wel gepast. Er kwamen de voorbije jaren pareltjes van stoffen voorbij en ik kon niet altijd weerstaan. Hier en daar legde ik een stukje aan de kant. Ik dook in die stapel en haalde er een paar weer uit. Speciaal voor jou!

2y-petite-couture-give-away

Wil jij dit pakketje graag winnen? Volg de Petite Couture blog en laat in de comments weten dat je wil deelnemen. De stofjes komen niet meer terug in de shop dus hiermee scoor je echt de laatste metertjes. Op 13/10 maak ik de winnaar bekend.

De winnaar krijgt 1,9 m katoen met katjes van Kokka – 1,1 m donkerblauwe sweat met ananasjes van Aime Comme Marie – 1 m tijgers van Nosh – 90 cm fringe midnight van April Rhodes (katoen).

Maar dat is niet alles! 2 jaar Petite Couture dat is een paar dagen genieten van 20% korting (2% zou wat weinig zijn, nietwaar). Om die korting te verzilveren, geef je gewoon de code 2YPC in bij het afrekenen. Het systeem doet de rest. Geldig van 6/10 tot 9/10. Shoppen maar!

Waar ik zelf enorm van geniet, is het zien van jullie creaties. Stofjes komen vaak pas echt tot leven als ze verwerkt zijn tot een prachtig stuk. Daarom doop ik oktober tot #2YPetiteCouture maand. Deel in oktober foto’s van creaties met Petite Couture stofjes op Instagram en Facebook en maak kans op een waardebon van โ‚ฌ35. Ik geef er eind oktober – je raadt het al – 2 weg.

De voorwaarden? Je moet de foto delen in oktober (je mag het stuk eerder gemaakt hebben). Tag @petitecouture.be en vergeet zeker de hashtag #2YPetiteCouture niet voor een geldige deelname. Elke foto komt slechts รฉรฉn keer in aanmerking.

Petite Couture zou er niet zijn zonder haar fantastische klanten en ondersteunende omgeving. Dank jullie wel!!

88 thoughts on “2Y Petite Couture: feest!

 1. Wat een leuke actie. Daar doet iedereen graag een mee.

  MAAR:
  Respect voor je afgelegde weg, je keuzes, je sprongen in het diepe.

  De struggle privรฉ/werk is iets waar ik als freelancer/zelfstandige vormgeefster ook mee zit… en inderdaad voor- en nadelen.

  Maar zo leuk dat we een “job” kunnen uitoefenen die we graag doen.

 2. Wat een prachtig pakket! Helemaal in de lijn van de mooie webshop! Ik doe graag mee!
  Van harte gefeliciteerd en doe er nog vele jaren bij ๐Ÿ™‚

 3. Leuke actie, we zouden weer leuke dingen kunnen maken voor ons zoontje of dochtertje. Inspiratie genoeg, nu enkel nog leuke stofjes ๐Ÿ˜‰

 4. OOOh, als er stofjes uitgedeeld zijn wij er gaar bij. En als er jarigen zijn en kortingen ook ๐Ÿ™‚ Hiphip hoera voor deze heerlijke online shop! Ik ben fan! Doe zo voort!

 5. Al 2 jaar! Proficiat.
  Ik vind bij jou dat het plaatje altijd ze mooi klopt: de website, de stofkeuze, je blog en IG. Zalig om te volgen!
  Ik zie in dat mandje als iets moois voor zoon en dochter en misschien ook wel mezelf, dus ik doe graag mee.

 6. Oh super!! Wat een mooie pakketje en voor elk stofje zou ik al een mooie bestemming weten, bv. leuke kerstcadeautjes voor de nichtjes en het metekindje :-).

  Trouwens een hele dikke proficiat met de verjaardag!! Ik volg graag je blog en wat een mooie selectie van stoffen heb je altijd!

 7. Gefeliciteerd met je twee jaar! Mooie stofjes steeds. En ik doe graag mee om stofjes te winnen, daar kun je er nooit genoeg van hebben ๐Ÿ˜‰

  Nog vele jaren!

 8. Proficiat met je tweejarig bestaan. Je mag trots zijn op de mooie webwinkel waar je prachtige stoffen kan vinden. Net toch een beetje anders dan de anderen.

  Ik doe heel graag mee om kans te maken op de prachtige stoffen die je opzij legde.

 9. 2 kaarsjes uitblazen.. proficiat!
  Leuke webshop met prachtige stofjes, doe zo verder!
  Ik doe dan ook graag mee voor de prachtige stofjes!

 10. proficiat! Ik heb jouw shop altijd een beetje anders gevonden dan de rest: duidelijke bewuste keuze van stofjes, heerlijk zachte en mooie stofjes, nieuwe merkjes en originele stofkeuzes!
  En toeval wil nu dat 3 van de 4 stofjes in jouw mandje mijn naaivingers doen kriebelen: voor de katjes was ik te laat, van de swaeter maakte ik al iets voor mijn dochter, maar spijt dat t niet voor mezelf was en de tijgers daar is mijn zoontje gek van. En het vierde, daar weet mama ook al iets van voor zichzelf! ๐Ÿ™‚ Ik doe dus graag mee!
  Doe zo verder, je doet dat echt goed!

 11. proficiat met jullie 2de verjaardag. jullie heb een top webshop, eentje waar ik elke keer weer graag naar terug kom.
  ik doe graag mee voor het pracht pakket, want echt, daar kan je al wat mee aanvangen met zo’n pakketje.
  en ik doe zeker ook mee aan de instagram actie
  nog vele mooie jaartjes erbij zou ik zo zeggen

 12. Wauw, al 2 jaar geleden? Proficiat met die ‘webshopverjaardag’!
  Ik doe uiteraard graag mee voor stofjes te winnen, zeker deze prachtexemplaren!

 13. Suuuper proficiat! En zo tof van je deze acties! Natuurlijk willen we hier aan deelnemen!!! Of wat had je gedacht ๐Ÿ™‚ ! En ik heb alvast 1 project in de rij staan om binnenkort te delen ๐Ÿ˜‰ Ik heb nooit een tekort aan petite couture stof ๐Ÿ™‚

 14. wauw wauw proficiat met de blogverjaardag, oh die Kokka en Fringe midnight wil ik al een tijdje maar ik kon ze niet vinden, ik doe dus graag mee met deze wedstrijd, oh en die 20 procent is ook interessant!! bedankt

 15. Een hele dikke proficiat!! Evident zal het allerminst geweest zijn, veel respect daarvoor.

  Voor dit exclusieve bundeltje waag ik toch ook graag mijn kans!

 16. Proficiat met je tweejarig bestaan
  Dat heb je toch maar mooi gedaan!
  Een “peuter” in de stoffenkast
  Zorgt voor couture die bij mij past.
  Ook al zeggen peuters heel vaak “nee”
  (Ik zeg nee want ik ben twee…)
  Zeg ik juist volmondig “ja”
  Dat ik graag voor het stoffenpakket ga!

 17. Hieperdepiep hoera! Doe er nog vele jaren bij! Wij genieten ook met volle teigen van die schone stofjes in je webshop. Natuurlijk ding ik graag mee nr de stofjes hierboven! Iedereen veel succes!

 18. 2 jaar? Heb toen mijn eerste stofkes bij jullie op Petit Bazar gekocht. En nog steeds een heel content klantje. En een mooi extraatje van bij jullie kan alleen maar veelbelovend zijn. Ik waag graag mijn kans.

 19. Oh ja mooie stofjes, mooi verhaal daar doen we aan mee.
  Ik wil heel graag stofjes winnen om eens iets voor mijn meisjes te maken ipv kadootjes in de winkel. Dat zouden ze super vinden.
  proficiat met je 2 jaar en hopelijk nog veel jaartjes erbij!

 20. Nu weet ik niet meer of ik op je vorige blogpost gereageerd heb, maar in elk geval voor de zekerheid toch een gelukkige tweede verjaardag voor je shop! Je hebt echt een uniek en apart aanbod, je grote kracht denk ik! In elk geval wens ik je nog heel veel succes!! En ik doe natuurlijk graag mee met deze give-away!

 21. Liefste Wendy,
  Wat ben ik blij dat ik vorig jaar Petite Couture ontdekt heb! Jouw winkel heeft dat laatste zetje gegeven om mij echt aan het naaien te krijgen! Ik hoogzwanger, jij klaar om op reis te vertrekken, mijn eerste stofjes zijn mee geweest met jou op reis ๐Ÿ˜‰
  Alles klopt, de kleuren, de vormgeving, de stoffen,… Ik word steeds instant happy als ik het Petite Couture icoontje op Facebook zie voorbij komen! En zo een mooi prijzenmandje! Zeker dat je dat wel wil weggeven ๐Ÿ˜‰ ? Ik doe graag mee!

 22. ’n Nieuwe volger hier, zag ’t op Facebook en klikte eens door. Meteen ook eens verder kijken naar de plu!

  Gefeliciteerd en ook ik maak graag kans, mooie stofjes!

 23. Proficiat met de verjaardag van je mooie webshop (waar ik wel altijd iets naar mijn goesting vind)! En wat een zalige blog heb je! Tonnen inspiratie, ik ben echt fan! Ik doe graag mee om dat (s)tof pakket te winnen. Duimen omhoog en kaarsjes aan โ˜บ๏ธ

 24. Twee jaar al en zeker en vast nog veel te gaan… Proficiat! En uiteraard zou ik deze mooie stofjes met veel plezier willen winnen. De inspiratie komt al op ;-).

 25. Ik doe op de valreep nog graag mee! Steeds een heerlijke stoffenkeuze en fijne service. Hoewel mijn stoffenkast reeds uitpuilt, is er nog wel plaats voor een paar pareltjes als deze… (Die ik dit keer stiekem voor mezelf reserveer…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *