Ho, Ho, Ho!

Petite Couture Creator Nicky raakt stilaan in kerstsfeer! Niet ‘over the top’, maar helemaal trouw aan haar eigen stijl maakte ze een sweater voor haar dochter. Lekker warm en gezellig voor de koudste dagen van het jaar! Wil je ook graag zo’n sweater die subtiel kerst uitademt? Dat kan! En nog snel ook!

img_3872_web

Dochterlief vroeg zelf om een trui die ze gemakkelijk aan en uit kon doen voor en na de turnles. Nicky koos het sweater patroon uit ottobre 4/2015 (n°16) en verlengde dat met 17cm. Ze verbreedde het ook met een 4-tal centimeter om een lossere jurk te kunnen maken.

img_3841_web

Ze gebruikte deze heerlijk warme fleece mêlee, maar je zou ook voor deze of deze sweater met fleece aan de achterzijde kunnen gaan.

img_3874_web

Nog snel een print erop en klaar! Nicky maakte een flex print met haar Silhouette Cameo (in Silhouette Studio). Geen inspiratie? Geen nood! Nicky verzamelde een aantal leuke quotes en prints op Pinterest!

Mmm… eentje voor mezelf of eentje voor onder de kerstboom. Daar moet ik toch nog even over nadenken 😉

Dank je wel Nicky voor de fijne bijdrage!

 

2 thoughts on “Ho, Ho, Ho!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *