Berlin Beat Bomber

Het nieuwe Petite Couture Creator project van Sylvia was een aantal hindernissen rijk, maar moeilijke wegen leiden vaak naar prachtige bestemmingen niet waar? Ze maakte De Berlin Beat Bomber uit Urban Style van Eva Maria.

lightroom-4061

Heerlijk hoe ze er door haar stofkeuze en de toegevoegde ruffles een zachte, romantische versie van maakte. Helemaal haar stijl. Ze ging aan de slag met de french terry van Atelier Brunette, een nieuwe kwaliteit in hun prachtige aanbod (nog beschikbaar in deze en deze kleur).

lightroom-3989

De rits en de paspelzakjes waren er niet in haar eerste versie. Sylvia koos in eerste instantie voor een knopenpad, maar dat liep fout (iets met doorgeschoten drukknopen, maar dat vergeten we snel).

lightroom-2660

Het werd dus een rits en wat later voegde ze er ook nog de paspelzakjes aan toe.

lightroom-3991

De ruffles werden eerst afgewerkt met een gewone zoom, maar omdat ze niet helemaal vielen zoals Sylvia het wilde, verving ze die gewone zoom uiteindelijk door een mooie rolzoom.

lightroom-3994

Er kropen dus heel wat extra naaiuurtjes in deze bomber, maar hij is nu helemaal naar haar zin en zal dus ook vaker gedragen worden. Hij ziet er alleszins heerlijk uit, ik ben verliefd!

lightroom-4007

Bedankt voor de prachtige portie inspiratie Sylvia!

4 thoughts on “Berlin Beat Bomber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *