For the love of … STRIPES!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als er nu één stof is waar ik NOOIT op uitgekeken raak, dan is het wel stof met streepjes. Zo’n streepje is toch tijdloos? Het is dat ik mezelf een halt wist toe te roepen, of er lagen alleen maar gestreepte t-shirts in mijn kast. Het ene streepje is het andere niet, nietwaar 😉 Ik zou nog even kunnen doorgaan, maar ik wil het vooral hebben over de laatste (snif, snif) Petite Couture creatie van Marleen. Met streepjes, hoera!

IMG_8546

Niet de eerste de beste streepjes weliswaar, maar dé streepjes uit de vorige collectie van Zonen 09. Een heerlijk kwalitatieve structuurstof met biokatoen. Ze ging aan de slag met het Olé patroon van Zonen 09, maar herwerkte het tot een anorak. Vorig jaar maakte ze een gelijkaardig exemplaar. Lees zeker even op haar blog als je wilt weten hoe ze het patroon aanpaste!

IMG_8594

IMG_8615

Toen ze klaar was, brak de zon eindelijk door! De zonen hadden dus plots meer nood aan shorts dan aan een anorak. Marleen toverde er snel een paar uit haar mouw met de restjes.

IMG_8348

Het werd een Cisse voor Bent en Pim voor Lou, beide patronen van Zonen 09.

IMG_8292

Hoera voor blote benen-weer!

IMG_8413

IMG_8360

Heerlijk die naad op de rug!

IMG_8316

Ik weet niet of het altijd zo is, maar hier zat het toch goed met de broederliefde!

IMG_8487

Dat verdient een ijsje <3

Dank je wel Marleen voor de inspiratie die je het afgelopen jaar deelde op deze blog!! Dat er nog veel mooie creaties mogen volgen! Marleen kan je hier en hier volgen, mocht je dat nog niet doen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *