We believe in unicorns!

De eenhoorn is terug van weggeweest. Het zal wel iets met nostalgie te maken hebben, maar het mythische dier heeft ook wel iets hé? Mieke ontsnapte er niet aan. Dochterlief wilde eenhoorns en eenhoorns kreeg ze!

DSCF5669

Mieke maakte de cool bomber, zomerjack uit Ottobre 3, 2016. Aan het patroon werd niets gewijzigd.

DSCF5735

De print werd op de stof gezeefdrukt met de kit van bobbinhood. Een paar maanden terug gingen de Petite Couture creators samen aan de slag met zo’n fantastisch setje. Marleen leerde ons de kneepjes van het vak en we vonden allemaal dat het naar meer smaakte. Voor mij was het één grote verrassing en het was zo leuk om een namiddag door te brengen in het gezelschap van de prachtdames die het afgelopen jaar deze blog vulden met de mooiste creaties en tonnen inspiratie. Je zou voor minder in eenhoorns gaan geloven 😉

DSCF5668

Mieke gebruikte de grijze sweater uit de webshop. Als je zelf ook wilt gaan zeefdrukken, is effen sweater zeker een goede keuze (deze, deze of deze bijvoorbeeld). Zelf ging ik aan de slag met effen punta di roma en dat ging ook prima.

DSCF5739

De print vond Mieke bij Oh Happy Day. Ze vond er ook leuke eenhoorn printables voor de verjaardagsuitnodigingen. De eenhoorns werden dus een thema!

DSCF5706

De prikkertjes op de cake scoorde ze bij Sissy-Boy.

DSCF5710

De dochter zag dat het goed was <3

Bedankt voor de fijne projecten die je het afgelopen jaar op deze blog gedeeld hebt Mieke! You are the best 😉

unicorn

One thought on “We believe in unicorns!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *