Bloomer time!

Tijd voor het laatste (snif, snif) Petite Couture Creators project van Laurence. Tot zo ver het trieste nieuws want… ze besloot jullie te voorzien van een heus #blanchebloomer patroon mét tutorial waarmee je in een handomdraai een schattig baby- of peuterpoepje in een überschattig poepje verandert. Alzo:

IMG_0526

Laurence maakte dit nieuwe setje en…

lucky you: wegens geen babypoepjes meer in huis, geeft Laurence ze weg! Snel naar Instagram als je een echte #blanchebloomer in huis wilt halen! De tutorial kan je hier downloaden, het patroon vind je op haar blog. Hierzo!

Wat stofkeuze betreft: the sky is the limit. Je kunt ze maken met katoen of tricot stoffen. Double gauze is ook een goede keuze, zeker voor kleinere baby’s. Laurence koos voor dunnere katoen van aime comme marie, steviger katoen van Cotton & Steel en punta di roma.

Dank je wel om dit hier te willen delen Laurence. Dat we nog veel überschattige #blanchebloomer poepjes voorbij mogen zien komen!

2 thoughts on “Bloomer time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *