Behind the scenes #1

Vorige week maakte ik goede voornemens. Een beetje uitrusten en eindelijk weer achter mijn naaimachine kruipen. Er kwam van beide niet veel in huis…

De timing van mijn kinderen was perfect. Ziek. Thuis. Lastig. Het hangt nog altijd een beetje in hun lijf. En in het mijne.

10727732_1479534272323017_846392186_n

Maar… het was ook de eerste week van de webshop. En dat was geweldig!

Er kwamen leuke reacties en een aantal bestellingen. Aftasten of de stoffen die ik selecteerde, ook gesmaakt worden door jullie. Ik moet mijn weg nog een beetje zoeken, maar ik werd echt blij van de stoffen en het maken van de pakjes. I love it!

Ik genoot ook van Instagram. Het maakt de wereld zo heerlijk klein!

bestelling_2

10725104_549922591806998_2138284621_n

bestelling_3

Er waren een aantal bloggers die stofjes kochten. Ik kijk er naar uit om ze te zien opduiken!

Ik neem me dus opnieuw voor om volgende week meer achter mijn naaimachine te kruipen. Deze keer mét stok achter de deur want het is Kids Clothes Week en ik doe mee! Jij ook?

 

2 thoughts on “Behind the scenes #1

  1. Ik wens je meewerkende kindjes toe volgende week en ik doe voor het eerst mee aan KCW (el geef ik toe dat ik een beetje heb valsgespeeld en al veel voorbereidingswerk heb gedaan , dus je zal zeker volgende week een deel van je stofjes zien passeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *