Over zebra’s, NY, viscose en limo’s

Tijdens de eerste weken van de webshop gingen een aantal medebloggers aan de slag met stofjes uit de webshop. Jullie zagen de schitterende resultaten al voorbij komen, maar ik zet ze hier graag nog eens bij elkaar. Het werden heel uiteenlopende creaties, maar stuk voor stuk zijn het inspirerende pareltjes.

PC7

De spits werd afgebeten door de schitterende zebra jurk van Riet (Leven met Liv). Riet is fan van oker, haar dochter Liv van zebra’s. Iedereen happy! Het werd een prachtige tricot jurk mét blinde rits en zijden raglan mouwen. Hoedje af! Van de zebra tricot is er nog een klein beetje over in de webshop.

PC6

Daarna kwam er nog zo’n fotogenieke dochter voorbij. An en ik waren vroeger collega’s. De passie voor stofjes delen we nog steeds. Ik bleef haar volgen via IeneMiene en was heel blij dat ze één van de stofjes uit de webshop wilde testen. Zij koos voor het prachtige NY Circuit van Art Gallery en maakte een feestkleedje voor haar mooie Imaani.

DSC_0385

DSC_0402

Na al dat jonge geweld werd het tijd voor wat ‘selfish sewing’. Daar zorgde Isabelle van Mina Dotter voor. Zij maakte een geweldig bloesje in ultrazachte en soepele viscose. Isabelle ging eerder al aan de slag met viscose van FreeSpirit. Ik was toen heel blij met haar ervaringen want het berichtje kwam er net de dag voor ik deze stofjes inkocht voor de webshop. Dit stofje is zo goed als op, maar er is wel nog heel wat andere viscose op voorraad!

Viscose (7 van 14)

Viscose (11 van 14)

Ook Lies a.k.a. Oon ging aan de slag met een stofje uit de webshop. Zij werd een tijdje geleden helemaal verliefd op de stofjes van Leah Duncan voor Art Gallery en dat deed ik toevallig ook. Er zijn er dus heel wat te vinden in de webshop. Ook het stofje van haar prachtige jurkje is terug beschikbaar. Dit jurkje blies me helemaal omver. Tricot op zo’n manier verwerken, het is niet iedereen gegeven!

petitecouture4

petitecouture8

Ik wil Riet, An, Isabelle en Lies nog eens bedanken voor het maken en delen van deze pareltjes. Ik krijg al zin in een volgend rondje ‘de favorieten van …’!

Maakte jij iets met een stofje uit de Petite Couture webshop? Laat het me weten en ik deel je foto of linkje graag op de Petite Couture facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *