Dag van de Klant: korting + wedstrijd!

Ik kan het amper geloven, maar een jaar geleden stond ik nu in mijn startblokken en was de webshop bijna klaar om de lucht in te gaan. Het was een fijn eerste jaar (understatement) en ik ben ieder van jullie zo dankbaar voor het vertrouwen. Ik heb er veel fijne momenten en ontmoetingen bij om te koesteren. Over die eerste verjaardag verder al iets meer, maar ik wil jullie op de Dag van de Klant graag al in de bloemetjes zetten met een leuke korting en een gratis bobijntje bij elke bestelling tot 27/09.

Vergeet de code ‘dagvandeklant’ niet in te geven bij het afrekenen! Snel naar de webshop dus, maar lees misschien toch eerst even verder.

dagvandeklant

Eén van de fijnste aspecten van mijn job is – zonder twijfel – genieten van jullie creaties. Heel regelmatig zie ik stukken voorbij komen op blogs, instagram, facebook of in mijn mailbox. Blijf die #petitecouture dus zeker gebruiken!

Voor onze eerste verjaardag wil ik die pareltjes graag samenbrengen. Naaide je het afgelopen jaar iets met onze stoffen? Stuur je foto dan naar wendy@petitecouture.be en maak kans op een waardebon van €50. Je kan foto’s insturen tot en met 11/10. De winnaars worden de week nadien bekendgemaakt. Geen wedstrijd, geen stemmen… elke foto krijgt een nummer en de winnaars worden willekeurig gekozen. Neem dus zeker deel ongeacht je niveau! Ben je een trouwe Petite Couture fan en naaide je meer dan één stuk? Geen probleem, dan stuur je gewoon meerdere foto’s in. Een klein voorproefje:

collagecreaties

Foto’s: De zusjes & hun broertjes * Jo Chapeau * Valerie Boone * Fox on a cloud * Oon * Emma & Mona * Miet * blanche85 * Compagnie M.

3 thoughts on “Dag van de Klant: korting + wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *