De favorieten van Laurence + winnaars, véél winnaars

Ok, ik vroeg om verjaardagswensen, maar dat die zo talrijk en vaak zo mooi zouden zijn, had ik toch niet zien aankomen. Het ging recht naar mijn hart en mijn hart had het net nodig, kwam dat goed uit! Ik zou iedereen blij willen maken met een pakketje, maar helaas… ik heb er maar drie. Gelukkig moest ik niet zelf kiezen en kon ik het lot zijn werk laten doen. Bij deze:

Pakketje 1 gaat naar… Ann Vergrote! Proficiat Ann!

winnaarFB

Pakketje 2 gaat naar… Nathalie Thierens! Hoera!

winnaarIG

En het derde pakketje is voor Miet Aertsen! Proficiat Miet!

pakket 3kopiewinnaarblog2

Nog een dikke, dikke merci aan sponsors Zonen 09, Compagnie M., Straightgrain, Valerie Boone & Liesbet van Mino Paper Sweets! De winaars mogen me mailen om verder af te spreken.

Naast deze prijzenpakketjes, werd er ook nog een Petite Couture cadeaubon verloot onder iedereen die het afgelopen jaar met onze stofjes aan de slag gingen. Maar liefst 130 foto’s bereikten mijn mailbox. En daar zaten zo veel pareltjes tussen! Ga er zeker eens door op facebook, als je dat nog niet deed. De cadeaubon ging naar Nicky Heyvaert met dit mooie jurkje. Check zeker haar blog Mix it – Make it voor meer inspiratie!

Nicky Heyvaert_4

Last, but not least… Laurence trapte een nieuw rondje ‘De favorieten van’ in gang. En hoe! Ze maakte een bloesje voor zichzelf in de mooie en ultrazachte viscose van Cotton + Steel. Klik zeker door naar p’titsmonstres voor de details en haar favoriete stofjes. Tot en met zondag 18/10 krijg je 10% korting op haar selectie!

Laurence2

Haar berichtje was al even hartverwarmend en verrassend als jullie reacties. Het afgelopen jaar was heel hard springen zonder te weten waar ik zou landen. Na een jaar weet ik dat nog steeds niet, want eerlijk waar… het is énorm leuk, maar niet evident. Maar het springen op zich voelt vaak goed, hoewel ik normaal wel héél graag weet waar ik ga uitkomen. De laatste tijd kom ik mezelf wel eens flink tegen, maar dat was ook erg nodig en heeft eigenlijk niet zoveel met Petite Couture te maken. Het gaat de goede kant op, denk ik zo… en wie weet… misschien ga ik mezelf ooit ook nog wel eens echt sterk voelen (verwijzend naar dat met die ballen en andere reacties die ik kreeg ;)) Op naar jaar 2, ik ben alvast benieuwd waar dat me brengt!

Dank jullie wel voor de fijne reacties, de mooie foto’s en het vertrouwen!! Nog eentje uit het berichtje van Laurence, ik kan het echt niet laten:

quote

 

One thought on “De favorieten van Laurence + winnaars, véél winnaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *